Kari Vierinen, Siuntio Siuntiossa tapahtuu, teknologiaa ihmisten elämänlaatua parantamaan, tulevaisuuden haasteet, keskustelua asiapohjalta

Ajankohtaista Siuntion kunnallisvaaleissa ehdokas Kari Vierinen numero 61

  • Kuva 1. Vaalikuva kunnallisvaalit 2017 ja numero 61
    Kuva 1. Vaalikuva kunnallisvaalit 2017 ja numero 61
  • Kuva 2. Moottoritiesuunnitelma kantatie 51:lle.
    Kuva 2. Moottoritiesuunnitelma kantatie 51:lle.

 

ERINOMAISEN MAHTAVA TULOS  90 ÄÄNTÄ JA VAHVA VALTAKIRJA VALTUUSTOTYÖHÖN SIUNTIOSSA !

 

Ajankohtaisia kuntavaaliteemoja:

- Uusi moottoritie kantatielle 51 on suunnittelun osalta loppusuoralla ja Siuntiontien risteykseen on tulossa eritasoliittymä. Båtvikin alueelle nykyisen sillan kohdalle tulee myös eritasoliittymä. Störsvikin tien kohdalle tulee autoille ylikulku ja kevyelle liikenteelle alikulku (Kuva 2.).

 

- Siuntion asemalta etelään on tulossa kevytliikenneväylä kantatie 51 risteykseen. Tässä asiassa on nyt edetty ja tänä vuonna 2017 käynnistyy suunnittelu.

 

- Siuntion kaakkoisnurkassa Båtvik:n rivitalo- ja kerrostaloalueelle on tulossa v. 2018 kunnan vesijohto ja viemäri.

 

- Kouluissamme Siuntiossa on vakavia sisäilmaongelmia ja seuraava valtuusto päättää miten edetään ja rakennetaanko uusi puukoulu. Viime syksynä  kiinteistötoimikunnassa saimme vuokrattua ilmansuodattimet lähes jokaiseen huoneeseen. Korjaustoimet on aloitettu syksyllä 2016.

 

- Juna ja bussiliikenteessä olemme päässeet eteenpäin yhdistetyn joukkoliikenteen ja koululaiskuljetusten kautta ns. Avainlinjat ovat liikenteessä. Ensi vuonna Siuntio on HSL:n jäsen ja olemme saamassa lisää yhteyksiä. Liityntäliikennettä tullaan myös tarvitsemaan Kirkkonummelle ja Länsimetroon Kivenlahteen.

 

- Sote tulee nyt voimalla ja nopeasti. Alle 2 vuoden kuluttua 1.1.2019 olemme jo aivan uudessa tilanteessa. Kunnan vero- ja muista tuloista noin 60 % siirtyy Maakuntaan. Sote-palveluista vastaa Maakunta ja kunnan rooli muuttuu merkittävästi. Tärkeätä olisi taata jatkossakin tasokkaat paikalliset palvelut!

 

- Ikäihmisiä ja nuoria ei saa unohtaa ja kaikista on huolehdittava!

 

Kotisivut:

http://www.karivierinen.fi

 

Dokumentti karttoineen pdf-muodossa löytyy täältä:

http://www.karivierinen.fi/Siuntio/Ajankohtaista.html

 

 

 

MEIDÄN YHTEISEN SIUNTION PUOLESTA!

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat